Filem tempatan makin bagus atau makin teruk?
Post new topicReply to topic bawangstreet Forum Index > General Talks
View previous topic - View next topic  
Author Message
matahati






Posts: 17


PostPosted: 13 Oct 2021 10:55    initial question
13 Oct 2021 10:55 from matahati

Korang rasa sekarang filem Malaysia ni makin bertambah kualiti atau sebaliknya? Aku tengok ada banyak cerita yang bagus, tapi yang teruk pun banyak jugak. So dia jadi 50 - 50 gitu. Confused
Back to top
Offline View user's profile Send private message
geddikgul00






Posts: 5


PostPosted: 15 Oct 2021 07:54    
15 Oct 2021 07:54 from geddikgul00

Yang ngarut tak ambik tau, kita tengok yang kita minat je.
Skarang orang tengah sembang hot dendam kesuma.
Back to top
Offline View user's profile Send private message
newtwo






Posts: 23


PostPosted: 15 Oct 2021 07:57    
15 Oct 2021 07:57 from newtwo

cerita apa yang mengarut tu tt? share lah... kita pun lama dah tak tgk movie. tengok series je kebelakangan ni.
Back to top
Offline View user's profile Send private message
newtwo






Posts: 23


PostPosted: 15 Oct 2021 07:58    
15 Oct 2021 07:58 from newtwo

geddikgul00 wrote:
Yang ngarut tak ambik tau, kita tengok yang kita minat je.
Skarang orang tengah sembang hot dendam kesuma.

macam nice, tapi takut la nak tengok citer horror, mdah terkejut.
Back to top
Offline View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topicReply to topicPrinter-friendly view bawangstreet Forum Index > General Talks
Page 1 of 1

Set bookmark for this topic



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Internetforum.info is choosing the fastest connection for you.


Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.